Musikkapp for mobil og nettbrett

Man må bare ha musikk på mobilen. Eller nettbrettet når man for eksempel skal få slappe av når ungdommene har fest i rommet ved siden av. Det vanlige er nok å skaffe seg et abonnement på en musikkapp, slik som Spotify. Men hvilke andre alternativer har man?

Før i tiden måtte man ty til en discman eller i beste fall en iPod. Men det var før smartmobiler og 4G nett kom. Nå med enda bedre dekning, er ikke musikk noe å tenke på. Man laster bare ned en app eller spiller direkte fra nettleseren. Her skal vi likevel ta for oss noen musikkapper man kan laste ned for sin beste musikk.

De beste musikkapper for jobbing

Det er en rekke apper og tillegg man kan laste ned til mobil og nettbrett i dag. Disse fyller hodetelefonene med den musikken du er ute etter. Artistene selger ikke lenger plater, de strømmer musikken sin via mobilen. Enten man har iOS eller Android, det spiller svært liten rolle. Spotify er det svenske selskapet som fikk verden til å bruke mobilen til å høre musikk. Men det fins andre apper man kan bruke.

Det naturlige alternativet er Youtube, en kanal som ikke bare er kjent for sine snutter med katter og morsomme hunder. Her legges også ut all slags musikk fra fjern og nær. Youtube har en egen app, eller så kan man bare spille fra nettleseren. Noen er opptatt av datatrafikken, og er dekningen dårlig, bør musikken lastes ned for sikkerhets skyld.

Det er enkelt å bruke Youtube-appen og derfor anbefales den når man jobber. Det som er bra er at man kan lage mapper eller spillelister med sine favoritter. Betalte medlemmer får musikk uten annonser, men det kan være greit med annonser og, for da rekker man å hente en ny kopp kaffe eller gå på do.

Beste musikkapper for uavhengig musikk

Det er mange artister som aldri kommer frem i søkelyset. Men noen apper tar hensyn til dem også. For eksempel appen Soundcloud. Her legges musikken direkte ut i skyen, og artister eller du kan legge ut musikkfilene for gratis nedlasting.

GJør som Justin Bieber, han ble superstjerne over natta. Men legg gjerne sangene dine også ut på Youtube. Da har du grunnlaget som skal til for å bli artist. Om du kan synge vel å merke.

Beste apper for avslapping

Av og til vil man bare høre sine favorittlåter på repeat. Andre ganger vil man ha god bakgrunnsmusikk. Men mobilen kan brukes for å bli underholdt på andre måter også. Etter å ha fyrt opp med låta «The Winner Takes it All» er man klar for noen runder med bingo. Med nedlastet Bingo Mobil app, er alt klart for bingo, tipping, bordspill eller spilleautomater. Hva er din favorittmusikk til gambling?

Appen Musikkspiller får veldig mye skryt fordi det ikke er annonser på den. Dessuten kan man laste ned mange typer filer slik som MP4, VAW og 3GP med flere. Det gjør at man også som musiker har mulighet til å legge ut musikken sin fra de fleste enheter.

Smule sangapp

Smule er en sangapp eller en karaoke app. Her er formålet å treffe tonene, men man kan gjøre det sammen med ukjente fra hele verden. Tekstene vil komme fram på skjermen, så dette er en app som kan få stille vorspiel til å ta av eller sangtimene til å bli lærerike.

Det som er fint er at alle sangene ligger klare for å bli spilt av. Man må bare velge favorittene sine og så kan man synge fritt alene eller i duett. Når man kjører bil, slapper av eller prøver å lære seg en ny sang.